Shellstation Post klaar voor de toekomst

Shellstation Post is klaar voor de toekomst. Na de komst van de nieuwe wasstraat werd eerder deze maand de geheel vernieuwde shop in gebruik genomen. ,,Wij kunnen onze klanten nu in een eigentijdse omgeving ontvangen’’, aldus een trotse Cees Post. In de shop kunnen klanten terecht voor een kop koffie, broodjes en rook- en zoetwaren.

Als het allemaal nog niet feestelijk genoeg is, begint Shellstation Post deze week met vijf vaste acties, waarvan er vier nieuw zijn. Iedereen die op maandag 25 liter brandstof of meer tankt, ontvangt een gratis IJmuider Courant. Op dinsdag wordt aan alle klanten die voldoende tijd hebben een gratis kop koffie geschonken. Woensdag ligt er een voor alle kinderen die met hun ouders naar het Shellstation komen een leuke verrassing klaar. De succesvolle autowasactie op donderdag blijft gewoon bestaan. En op vrijdag wordt de service aan de pomp in ere hersteld. Een medewerker van Shellstation Post tankt de auto vol, wast de voorraam, controleert het vloeistoffenniveau en test de bandspanning. Net als vroeger!

Shellstation Post onderscheidt zich met een sterk brandstofmerk (Shell),  concurrerende prijzen, een moderne wasstraat, een eigentijdse shop en wekelijks terugkerende acties. Door de centrale ligging aan de Heerenduinweg in IJmuiden is Shellstation Post goed bereikbaar vanuit alle delen van de gemeente Velsen. Het station wordt sinds 1999 gerund door Irma en Cees Post. Zij hebben het familiebedrijf voortgezet dat in 1951 werd opgericht door opa Post.