Prijzenfestival Local Shopping stopt

De winactie Local Shopping IJmuiden stopt aan het einde van dit jaar. Maar niet voordat er in december nog een grote prijs wordt uitgedeeld: een reischeque ter waarde van 2.500 euro. De winnaar krijgt ook nog eens 500 euro zakgeld mee! Het winnende lot wordt getrokken uit alle ingeleverde loten. Wie in december een lot inlevert, maakt dus ook nog kans op deze prijs.

,,Local Shopping is een daverend succes’’, aldus voorzitter Luuk Ris. ,,We hebben afgelopen jaar een kleine 400 prijzen weggeven met een totale waarde van bijna 10.000 euro. Daar zitten de maandprijzen van december natuurlijk nog niet bij. De prijzen waren heel divers: theaterkaartjes, autowasbonnen, boottochtjes en diner- en boodschappenbonnen. Elke maand werden er minimaal 20 prijzen weggegeven. Daarvan zijn slechts elf prijzen niet opgehaald. Zowel in de winkel als via Facebook kregen wij enorm veel leuke reacties.”

,,Waarom we dan stoppen? Ons doel is bereikt. We hebben nu ruim 8000 mailadressen van consumenten die regelmatig hun inkopen doen in IJmuiden. Dankzij deze adressen kunnen we de consumenten op de hoogte houden van acties en evenementen en het heeft ons ook een beeld gegeven van wat zij vinden van de nieuwe centrumplannen. De partners van Local Shopping IJmuiden waren van onschatbare waarde, zonder hen zouden wij dit niet hebben bereikt. De actie heeft de middenstand in IJmuiden en de samenwerking tussen de ondernemers daadwerkelijk versterkt, ook een prachtig resultaat. En wij hebben ons aan de consumenten op ons best laten zien, niet alleen met mooie cadeaus, maar ook door de gezamenlijke acties. Ik wil alle partners van Local Shopping IJmuiden dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet, want zonder hun donaties zou deze actie nooit tot dit grote succes hebben kunnen leiden. Bravo!’’