Geslaagde reünie 85 jaar KHC Strawberries

Op 16 oktober was het precies 85 jaar geleden dat KHC Strawberries werd opgericht door studenten van de Rijks HBS. Na omzwervingen door de regio kwam de hockeyclub in de jaren ‘50 van de vorige eeuw terecht op Sportpark Schoonenberg. Daar groeide Strawberries uit tot de grootste sportvereniging in Velsen.

Bij een lustrum hoort een reünie. Afgelopen zaterdag kwamen bijna 150 oud-leden en veteranen naar het in 2012 gebouwde clubhuis aan de Waterloolaan om bij te kletsen en herinneringen op te halen. Op het zonovergoten veld werden wedstrijden gespeeld tussen de eerste teams en oud-eerste elftalspelers. Na toespraken van vice-voorzitter Jeroen Bom en de voorzitter van de reüniecommissie Thea Peet werd een grandioos buffet geopend dat was bereid door Van Es Catering. Op het terras genoot de jongere garde ondertussen van het prachtige weer, waarbij de anekdotes over Strawberries elkaar in hoog tempo opvolgden.

De reüniecommissie bestaande uit Thea Peet, Gerrie Kappen-van Overeem, Anneke van den Berg-Hendriks, Mayke van Randtwijk, Marianne de Jongh en Wilmien Schols kan terugkijken op een zeer geslaagde dag met ruim 250 bezoekers. Zie ook www.facebook.com/85jaarStrawberries.