Santpoort – Na vier weken hard zwoegen is de verbouwing van snackbar Koppes voltooid. Het pand aan de Hagelingerweg 47 onderging een complete metamorfose en de familie Koppes is bijzonder trots op het resultaat. Vanaf vandaag zijn de klanten weer welkom in de zaak, al mag er helaas door de huidige overheidsmaatregelen nog niets ter plekke geconsumeerd worden. Hierop speelt Koppes overigens goed in door ‘koffie to go’ aan het assortiment toe te voegen.
De broers Hans en Ronald Koppes namen de zaak over van hun ouders, die zich al in 1975 met hun snackbar in het pand vestigden. Inmiddels werken ook Enrique en Moreno, allebei zoons van Ronald, in het bedrijf. Voor Enrique komt met de verbouwing bovendien een jeugddroom uit. Hij mijmerde als kind al over het runnen van een eigen ijssalon en presenteert nu zijn zelfgemaakte schepijs onder de naam Koppes Gelato. Wie het wil komen proeven, is van harte welkom. Kinderen kunnen op zaterdag 20 maart zelfs een gratis ijsje komen halen tussen 13.00 en 16.00 uur. Volwassenen betalen wel voor hun ijsje, maar krijgen de tweede bol gratis!
Kwaliteit staat centraal
Vaste klanten weten het al jaren; bij Koppes Snacks staat kwaliteit altijd centraal. Je kunt er terecht voor een heerlijke snack voor de snelle trek, maar ook voor een complete lunch of voor het laten verzorgen van de catering. Het assortiment is breed en telt vele toppers, zoals de beroemde rundvleescroquet van snackfabrikant Van Dobben, een traktatie van puur rundvlees, bereid met echte bouillon en de beste ingrediënten. Nieuw bij Koppes op de kaart is een portie Raspatat. Deze speciale patat, gemaakt van aardappeldeeg, heeft een grote schare fans. Kijk voor uitgebreide informatie op www.koppessnacks.nl en volg het bedrijf op Facebook voor de laatste nieuwtjes.
Foto:
Een trotse Enrique Koppes met zijn zelfgemaakt ijs. Foto: Jeroen van Duijn