Concert De Jonge Stem zorgt voor enthousiaste reacties

Zondag gaf De Jonge Stem een concert in de theaterzaal van De Wildeman. De jeugdmusicalvereniging zong een selectie van nummers uit oude en nieuwe musicals. De nummers stonden als een huis en vanuit de zaal werd zeer enthousiast gereageerd.

Wat bezoekers vooral aangreep was het enthousiasme van deze groep jongeren, die ieder weekend repeteert en ook in staat is om – tussen de voorbereidingen van Shrek, the Musical door – zo’n jubileumconcert op de planken weet te brengen. Complimenten gaan ook uit de muzikale begeleiding en regie.

Niet onvermeld mag blijven, dat ook een aantal nummers uit Shrek al werd uitgevoerd. Nu al is duidelijk, dat deze voorstelling op 9 en 10 november één van de topmusicals van De Jonge Stem gaat worden. De solonummers waren indrukwekkend en ook het ensemble liet duidelijk van zich horen. De muziek ligt gemakkelijk in het gehoor en ook op het toneel valt wat te verwachten, zeker als de kostuums klaar zijn.

De opbrengst van deze voorstelling was uiteindelijk 1.200 euro. Dit geld wordt weer gestoken in decor en kleding. Een aantal bezoekers ging met een leuke prijs naar huis, omdat aan de toegangskaartjes ook een loterij verbonden was. (foto: aangeleverd)