Dance Valley Festival

Groot openluchtpodium erbij op Dance en Dutch Valley

Dance Valley en Dutch Valley krijgen er een groot openluchtpodium bij. Dat heeft organisator UDC deze week bekendgemaakt.

Het nieuwe podium komt op de plek van de grote tent die in de hoek van het hoogstgelegen veld stond (aan de kant van Velsen-Zuid). Tijdens Dance Valley verzorgt Crazyland hier de programmering, een week later – tijdens Dutch Valley – is dit het domein van Go! Après Ski.

Ook in het entreegebied aan zuidkant van het festivalterrein wordt een wijziging doorgevoerd. Op de plek waar jarenlang de EHBO was gehuisvest, komt voor het eerst een tent te staan waarin artiesten optreden. Tijdens Dance Valley zijn dat dj’s van het Zweedse Axtone-label, op Dutch Valley de Hollands Glorie-artiesten van Berk Music.

Dance Valley vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 augustus en duurt van 12.00 tot 23.00 uur. Op het hoofdpodium zijn Fedde le Grand, Quintino, Showtek en Steve Aoki de headliners. De andere stages zijn Urban (onder meer Lil’ Kleine, Boef), Axtone, Crazyland (Chuckie, Dannic), Freestyle (The Partysquad, Pavo, JeBroer), Hardstyle (Cryptonite, Frontliner) en Crossover/Eclectic (Billy the Kit).

Op zaterdag 18 augustus staat het terrein van 13.00 tot 23.00 uur in het teken van Dutch Valley. Op het hoofdpodium treden dan bekende artiesten op zoals Kensington, André Hazes, Mr. Polska, Broederliefde, JeBroer, Maan, Waylon, Barry Hay, Tino Martin, Alain Clark, Wolter Kroes en Kenny B. Er zijn nog zes anders stages waar de bezoekers van Dutch Valley terecht kunnen: Hip Hop, Go! Après Ski, Bij ons in de Jordaan, Hollands Glorie, Foute Feest Festijn en het Disco Bingoparadijs.

Kaarten zijn te koop via www.dutchvalley.nl en www.dancevalley.nl. (foto: Friso Huizinga)

In de komende periode geven wij kaarten weg voor beide festivals. Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten! Meedoen kan tot 1 augustus.