Zevende editie Santpoort Food Fest

Santpoort-Noord – Vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni vindt de alweer zevende editie van Santpoort Food Fest plaats. Zet dat nu meteen maar in de agenda want het belooft weer een smakelijk en gezellig evenement te worden.

Tussen 17.00 en 23.00 uur zullen diverse foodtrucks de bezoekers voorzien van allerlei lekkere gerechtjes. En traditiegetrouw wordt het geheel vrijdag vanaf 19.00 uur nog eens extra opgevrolijkt door de in de regio bekende en geliefde band Full Count. Deze dynamische coverband uit Haarlem en Velsen speelt sul, funk, pop en rock. Zaterdag zal een DJ zorgen voor relaxte achtergrondmuziek.

De volgend foodtrucks doen mee: Food from the South, met heerlijke Pintxos en Raciones, kleine lekkernijtjes uit Zuid-Europa die smaken naar meer. La Mia is er met haar wereldberoemde pizzatruck. Hier wordt op ambachtelijke wijze pizza gemaakt met heel veel liefde. Daarnaast kan ook genoten worden van een traditionele Italiaanse borrelplank.

Remy Engelbarts van BBQ4YOU is aanwezig met heerlijke en eerlijke hamburgers en pulled porc. Remy is een gepassioneerde BBQ-er en een horecaman in hart en nieren die events, catering en workshops organiseert in de hele regio. By Steef staat er natuurlijk ook. Steef Blom opende twee jaar geleden zijn groentewinkel in de Hoofdstraat en hij zal iedereen deze twee dagen voorzien van gezonde culinaire hoogstandjes.

Wijnhuis Ten Bilt is er met een uitgebreide wijnbar, van bubbels tot rode wijn en van witte wijn tot dessertwijn. Natuurlijk is de onovertroffen scroppino er ook weer. Café Bartje voorziet iedereen van een heerlijk vers getapt biertje en andere dranken.

Toegang is gratis.

Foto onderschrift: Het gaat weer gezellig, lekker druk en lekker worden op het Santpoort Food Fest. Foto: aangeleverd