Young Art Festival in Beverwijk

Regio – Met de aankondiging van onder andere het Rotterdamse funkpunk-trio De Likt, veelbelovende Britse band Another Sky en een uitgebreid kunstprogramma met onder andere YAFKA Cinema is de line-up van het Young Art Festival in Beverwijk compleet. De Early Bird tickets waren binnen mum van tijd uitverkocht en ook de reguliere ticketverkoop gaat hard. YAF vindt dit jaar op vrijdag 12 juli (vanaf 16.00 uur)en zaterdag 13 juli (vanaf 14.00 uur) plaats in Park Westerhout in Beverwijk.

Young Art Festival brengt sinds 2004 elke zomer een weekend lang de beste nieuwe acts, bands en artiesten van Nederlandse bodem naar Park Westerhout in Beverwijk. Op het programma vind je de nieuwe generatie artiesten en kunstenaars, aanstormend of nog onontdekt. Er is naast veel muziek ook volop beeldende kunst, film, theater, performance en zoveel meer.

Op de line-up dit jaar onder meer Mozes & The Firstborn, Ploegendienst, Feng Suave, De Likt, Another Sky, Someone, Judy Blank en S10. Daarnaast is er op YAF een uitgebreid kunstprogramma met installaties, performances, theater en een uitgbreid korte film programma in de YAFKA Cinema.

Kijk voor de volledige line-up en tickets op: www.youngartfestival.nl. (foto: M. Maljaars)