Winnaars actie ‘Dagje uit’ SNS-bank

Beverwijk/IJmuiden – Aan de SNS Reisverzekering is tijdelijk – tot en met eind september – de gratis ‘dagje uit dekking’ toegevoegd. Hierover heeft SNS Bank begin juli een e-mail aan alle klanten met een reisverzekering bij SNS gestuurd. Daarbij was de mogelijkheid voor de klant om ‘het ultieme dagje uit’ door te geven. Twee gelukkige winnaars zien dat dagje uit binnenkort werkelijkheid worden.

Het gezin van de heer Aygun heeft een grote wens om Madurodam te bezoeken. Mevrouw Boer stuurde een hele mooie tip: plan het lekker vroeg in, zodat je nóg langer van je dagje uit kunt genieten wegens de voorpret. Met deze twee mooie tips zijn zij de winnaars van de actie geworden. Ze zijn allebei beloond met een cadeaubon ter waarde van 100 euro.

SNS Bank vindt dat bankieren anders kan. Makkelijker, persoonlijker en altijd in het belang van de klant. Daar werken de bankmedewerkers elke dag hard aan. Op het gebied van bankzaken, verzekeringen en hypotheken staan zij voor u klaar. Wilt u meer weten over de producten van SNS Bank? U bent van harte welkom in de bankwinkels aan de Breestraat 80 in Beverwijk en aan de Kennemerlaan 54 in IJmuiden.

Op de foto:
De heer Aygun met zijn gewonnen prijs. (Foto: aangeleverd)