Wie wil zingen op het Ramsis Podium?

Het is tijdens Dorpsfeest Santpoort dé favoriete plek voor muziekliefhebbers en regionale muzikanten: het podium bij grillroom Ramsis bij de hoek Hoofdstraat/Terrasweg.  Ook dit jaar kent het programma weer interessante bands en verrassende projecten. Bovendien biedt het Ramsispodium dit jaar plek aan enthousiastelingen die wel eens  keer met een live-band willen zingen.

Op woensdag 6 augustus staat MIN (Made in Nederland) op het podium. Dit is een projectband die de betere Nederlandstalige nummers speelt: van André Hazes tot De Dijk en alles daar tussenin. Uiteraard komen ‘Laat me’ van Ramses en ‘Ben ik te min’ van Armand ook voorbij. De zangers zijn Rien Weijer en Peter de Haas.

Het optreden van MIN wordt vooraf gegaan door de live-karaokeband De Tempeliers. Zij hebben een menukaart vol bekende popsongs, waaruit beginnende en gevorderde zangers en zangeressen kunnen kiezen. Wil jij op die woensdagavond tussen 20 en 22 uur ook een nummer zingen? Bekijk dan op Facebookpagina van De Tempeliers of van het Ramsispodium de lijst met mogelijke liedjes en geef je op! De bandleden selecteren de leukste en interessantste inzendingen.

Ook op de zeven andere avonden van het Dorpsfeest is het een muzikaal feest op het Ramsispodium. Met naast bekende en gewaardeerde regio-acts als De Brandweer, Full Count, Local Boyzz en Stijl Achterover ook diverse verrassingen. Zoals Alle Dertien ZomerSoul met  vele bekende vocalisten, dampende bluesrock van de broers Eric en Ruben Hoeke en zanger Edgar Koelemeij, de reünie van de roemruchte band La Grange en een ode aan een legendarische Zweedse band met Abba Rocks!

Binnenkort volgt meer informatie. Zie voor het programma, achtergrond informatie en meer nieuws ook www.facebook.com/RamsisPodium of www.ramsis.nl