Wereldkankerdag in Kennemerland: open dag bij IPSO Huis Kennemerland

Regio – Rond Wereldkankerdag organiseert IPSO Huis Kennemerland in Haarlem, Heemskerk en Santpoort een open dag. Wees welkom in één van de centra voor leven met en na kanker.

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar één op de drie Nederlanders in zijn of haar leven mee wordt geconfronteerd. Kanker zet je wereld op z’n kop, tijdens de behandeling, maar ook daarna ervaren mensen nog verschillende klachten. Denk aan vermoeidheid, angst voor terugkeer of neuropathie. Nederland telt vele organisaties die mensen met kanker zorg en ondersteuning bieden. Op en rond Wereldkankerdag kun je met dit aanbod kennismaken. Daarom ben je van harte welkom op de locaties in Haarlem Schalkwijk, Heemskerk en Santpoort-Noord.

IPSO Huis Kennemerland is er voor iedereen die te maken heeft (gehad) met kanker, hun naasten of nabestaanden. In Heemskerk ben je welkom aan het Lauraplein 1a op woensdag 7 februari. In Santpoort (Wulverderlaan 51) en Haarlem (Leonardo da Vinciplein 73) ben je welkom op donderdag 8 januari. De deuren zijn geopend tussen 10.00 en 16.00 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Naast een luisterend oor staan op de locaties de koffie en thee klaar met een heerlijk gebakje erbij. Je kunt een rondleiding krijgen en je laten informeren over het uitgebreide en gevarieerde activiteitenprogramma. Ook introducees zijn van harte welkom.

Meer weten? Kijk op www.ipsohuiskennemerland.nl of de accounts op Facebook en Instagram. Wie vragen heeft, kan een bericht naar info@ipsohuiskennemerland.nl sturen. (Archieffoto: aangeleverd)