Telstar selectie gepresenteerd op open dag

Welk gezin verdient een compleet avondje uit bij Telstar?

Van der Valk Taxiservice, Telstar en de Jutter/de Hofgeest zijn net als vorig jaar op zoek naar een gezin dat vlak voor de kerst wel een opsteker kan gebruiken. Deze familie maakt kans om op vrijdag 14 december als VIP uitgenodigd te worden bij de voetbalwedstrijd Telstar-Jong PSV. Inclusief vervoer naar het stadion, matchdiner en mooie plaatsen op de tribune.

,,Met het bijzondere verhaal van vorig jaar in ons achterhoofd wilden we ook deze keer iets speciaals doen voor een familie die een vervelende periode achter de rug heeft, het financieel lastig heeft of één van de gezinsleden lange tijd heeft moeten missen’’, aldus initiatiefnemer Hendrikjan van der Valk.

Het doel is om een gezin uit Velsen een leuke voetbalavond te bezorgen met alles erop en eraan. ,,We halen onze gasten thuis op, trakteren ze op het matchdiner in de businessclub en zorgen er samen met Telstar voor dat zij de beste plekken op de tribune hebben. Daarnaast mogen zij de wedstrijdbal met handtekeningen van alle spelers mee naar huis nemen.’’

Het idee van Van der Valk, die tijdens de wedstrijd tegen Jong PSV wedstrijdsponsor is, past goed bij het maatschappelijke karakter van Telstar. De club zet zich door de verschillende activiteiten van Telstar Thuis in de Wijk al jaren in voor de lokale samenleving. ,,Wij waren meteen enthousiast toen Hendrikjan vroeg of wij de actie weer wilde ondersteunen’’, aldus commercieel manager Natascha van Grinsven. ,,Ik weet zeker dat wij een gezin net als vorig jaar een onvergetelijke avond kunnen bezorgen.’’

Kent u een gezin dat een gezellig avondje Telstar verdient? Stuur dan een mail van maximaal 200 woorden naar redactie@jutter.nl. Doe dit voor maandag 10 december, zodat de initiatiefnemers voldoende tijd hebben om alles te regelen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. (foto: Ron Pichel)