Wandel mee met Anne Eijnwachter van Seniorencoach Kennemerland

Velsen – Op zaterdag 25 mei kun je gratis kennismaken met wandelcoaching tijdens de 8ste Nationale Wandel- & Natuur CoachDag. Wandelcoaching, is mentale coaching in de buitenlucht waarbij de natuur wordt ingezet als hulpmiddel. In Velsen is Anne Eijnwachter van Seniorencoach Kennemerland actief. Meld je aan op 25 mei en loop vanaf 09.30 uur met haar mee voor een bijzondere groepswandeling op het IJmuider strand. ’s Middags biedt zij twee gratis individuele kennismakingswandelingen aan in Duin en Kruidberg, om 13.30 uur en om 14.45 uur.

Seniorencoach Anne Eijnwachter uit IJmuiden is naast seniorencoach ook natuurgids. Zij gaat graag met haar klanten naar buiten. Zij biedt senioren begeleiding bij de problemen die zij ervaren bij het ouder worden. Na een aantal gesprekken in de natuur, waarbij de eigen regie centraal staat, is er vaak een nieuw perspectief ontstaan waardoor men met hernieuwde energie weer verder kan.

Aanmelden voor één van de wandelingen kan via e-mail: Anne@srckl.nl of telefonisch op 06-47325563. Meer informatie over deze vorm van coaching in Velsen is te vinden op de website van Anne: www.srckl.nl. (foto: aangeleverd)