Volgende Grote IJmuiden Quiz op 7 maart 2019

De volgende Grote IJmuiden Quiz wordt gehouden op donderdag 7 maart 2019.

Initiatiefneemster Nel Luiken zal teams van IJmuiden-kenners grondig aan de tand voelen over het verleden, heden en toekomst van IJmuiden met behulp van vragen met foto’s, opgesteld en gemaakt door Nel Luiken en Erik Baalbergen.

Onderwerpen als ‘nieuws van het afgelopen jaar’, ‘oude foto’s’, ‘nieuwe foto’s met details’, ‘bekende IJmuidenaren’,‘straten en straatnamen’, ‘sport en politiek’ en ‘cultuur’ staan op het menu. Plaats van handeling is, net als de vorige editie in 2018, het oer-IJmuidense Thalia Theater.

Welke teams durven de strijd aan om de titel ‘IJmuidenkenner 2019’ binnen te halen? Op het spel staande wisselbeker en eeuwige roem. Teams van maximaal vijf personen kunnen zich aanmelden per e-mail aan nel.luiken@gmail.com met onderwerp ‘Aanmelding Grote IJmuiden Quiz’.

Vermeld in de e-mail de naam, mailadres en telefoonnummer van de teamleider, de naam van het team en het aantal en de namen van de overige teamleden. Men kan zich ook individueel als deelnemer aanmelden. In dat geval wordt op de avond zelf gekeken of er met de losse aanmeldingen extra teams kunnen worden geformeerd of dat men kan aanschuiven bij andere teams.

De kosten van deelname zijn 5 euro per persoon. Tijdens de 2018-editie puilde Thalia al uit en keek men na afloop uit naar de volgende editie. Dat belooft wat! Dus tijdig aanmelden wordt aanbevolen.

De grote IJmuiden Quiz 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door Thalia Theater en Folkerts Design, Printing & Media.