Voedselbank zoekt nieuwe bedrijfsleider

Voedselbank Velsen is op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider die de algehele leiding voert over de operationele activiteiten.

In het kort ziet de werkweek er als volgt uit: op woensdag en donderdag wordt het voedsel door de chauffeurs met de bedrijfsauto opgehaald bij het distributiecentrum van de voedselbanken in Amsterdam en lokale leveranciers.

Op vrijdagochtend worden de voedselpakketten door de vrijwilligers samengesteld en verdeeld via twee uitdeelpunten. Daarnaast zijn er gedurende het jaar nog diverse activiteiten, zoals supermarktacties.

Van de bedrijfsleider wordt verwacht dat hij of zij vanuit maatschappelijke betrokkenheid als vrijwilliger een bijdrage wil leveren aan de Voedselbank, over goede contactuele en leidinggevende capaciteiten beschikt en 8 tot 10 uur per week beschikbaar is (grotendeels op donderdag en vrijdag).

Kennis van voedselveiligheid is een prem maar er wordt ook een training aangeboden om die kennis eigen te maken. Voedselbank Velsen biedt verder een prettige werksfeer met allemaal vrijwilligers, verzekerd tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en – niet onbelangrijk – heel veel waardering en voldoening.

Interesse? Mail dan naar info@voedselbankvelsen.nl met een korte motivatie en een recent CV.