Vlag in top bij LTC Groeneveen

Vorige week vrijdag werd de vlag gehesen bij tennisvereniging LTC Groeneveen. Traditioneel wordt met deze handeling het buitentennis seizoen geopend. Dit jaar gebeurde dat met een nieuwe vlag.

De club veranderde recent haar naam van LTC Brederode naar LTC Groeneveen. Voor het eerst werd de vlag met de nieuwe naam en een nieuw logo gehesen door de (duo)voorzitters. Zij werden daarbij geassisteerd door twee nieuwe jeugdleden Wisse en Floris, die onmiddellijk na het officiële moment de nieuwe kinderbanen in gebruik namen.

De bijna voltallige selectie begon gretig aan de eerste training in de buitenlucht onder leiding van tennisschool TOV. Na afloop van hun training namen diverse spelers het nog op in mixpartijtjes tegen de overige leden. Die overige leden speelden een toss-avond met een speciaal tintje.

Tussen de toss rondes door werden luxe hapjes geserveerd en na de laatste tennispartijen stond een smakelijk buffet klaar voor alle spelers. Na het succes van vorig jaar, keren deze zogenaamde Knabbel-toss avonden met regelmaat terug in het nieuwe seizoen.

Nieuwe leden vielen met hun neus in de boter op deze avond. Aangetrokken door de actie ‘Maak kennis met tennis’, die onder andere te zien was op billboards in de hele gemeente, konden zij volop aan de bak. Later dit seizoen volgen nog andere wervingsacties, want de vereniging is van plan door te groeien.

Het bestuur van LTC Groeneveen heeft een ambitieus en veelzijdig plan onder het motto ‘In 2020 is Groeneveen een gezond sportpark’.