Verkoop appartementen Broekerpoort van start

Velserbroek –  De verkoop van de appartementen van het project Broekerpoort is donderdag van start gegaan. Broekerpoort wordt ontwikkeld door T&G Bouwcombinatie en zal straks bestaan uit vijf woonlagen met in totaal 72 appartementen waarvan er vijftig in verkoop gaan.

Broekerpoort is gelegen aan de westzijde van Velserbroek, aan de rand van Haarlem. Geïnteresseerden kunnen kiezen uit appartementen van verschillende groottes, variërend van zo’n 52 tot zo’n 110 vierkante meter. Alle woningen hebben straks twee slaapkamers. Kopers van de grotere appartementen kunnen van een deel van de woonkamer een derde slaapkamer maken. Bovendien worden alle woningen worden voorzien van een buitenruimte en krijgen een eigen berging.

Start verkoop

Vanwege COVID-19 houdt T&G Bouwcombinatie geen verkoopmanifestatie. Sinds donderdag is alle informatie om een goede keuze te maken beschikbaar op de website. Voor eventuele vragen kan men terecht bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars. Geïnteresseerden kunnen online inschrijven op de voorkeurswoning(en). Kijk op www.broekerpoort.nl voor meer informatie. (Afbeelding: aangeleverd)