Velserbroekers winnen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Drie bewoners van de Pijpbloem in Velserbroek zijn afgelopen week verrast door prijswinnaarbegeleider van de Postcode Loteri. Op hun postcode 1991 KN is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

De 55-jarige Ron wint 50.000 euro en een BMW cabrio. Deze auto wordt onder de winnaars van deze Straatprijs verloot. ,,Wow”, reageert hij. ,,Dit is wel heel fijn thuiskomen na een dag werk! Van dit geld zou ik heel graag een camper kopen. Tenminste, dat was mijn plan voordat ik hoorde dat ik óók nog een BMW cabrio heb gewonnen! Nu weet ik het even niet meer. Eerst de boel maar eens laten bezinken.”

Wendy (34) wint 25.000 euro: ,,Wat ben ik hier blij mee! Dit kunnen we erg goed gebruiken voor ons huis en voor onze vakantie.”

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.