Van Dik Hout komt naar Zomerfestival IJmuiden

IJmuiden –  De rode draad van het Zomerfestival IJmuiden is door samenwerking sterker en krachtiger te worden en met elkaar gewoon een leuke week neer te zetten vol vriendschap, met sport, cultuur, leuke activiteiten, kwalitatief goede muziek en lekker eten.

Voor de elfde verjaardag van Zomerfestival IJmuiden hebben wij de meest aansprekende line-up in het bestaan. Ieder jaar lukt het om het festival leuker, gezelliger en meer volwassen te maken. Dit kan alleen tot stand komen door de medewerking van heel veel sponsoren, vrijwilligers, maar ook enthousiaste en betrokken bezoekers. En daar zijn we heel blij mee en trots op!

Ook dit jaar is de Vrienden van Zomerfestival IJmuiden-avond op zondag 23 juli 2023. Voor deze avond zijn de tickets inmiddels te koop. Niet alleen Van Dik Hout komt optreden, maar ook Pascal Redeker, Robert van Hemert (winnaar Hollandse Nieuwe), John de Bever, Davy Keys en DJ Franky B.

Wie kent Van Dik Hout niet?

Er zijn maar weinig bands, die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Het aantal bands dat na zo’n periode nog altijd met de gretigheid van een jonge hond musiceert, is helemaal op één hand te tellen. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden, maar altijd vooral vooruit is blijven kijken. Met de hit ‘Eén Nacht Eeuwigheid’ uit 2019 scoorde Van Dik Hout de grootste radiohit in jaren. De titelsong van hun laatste album is daarmee direct uitgegroeid tot een nieuwe klassieker in hun toch al imposante oeuvre vol

Wil je dit feest meemaken?

Tickets voor Van Dik Hout en de vele andere artiesten koop je voor 15,00 (ex fee) online op de website van Zomerfestival IJmuiden. Om 17.00 uur gaat het Festivalterrein open, draait DJ Franky B. lekkere gezellige feestmuziek en ben je welkom voor een hapje en drankje. Vrienden van Zomerfestival.IJmuiden eindigt om klokslag 24.00 uur.

Kom jij gezellig met je vrienden naar een leuk feestje, want feestjes vier je nu eenmaal met vrienden?

Foto:  Van Dik Hout is zeldzaamheid, al meer dan een kwart eeuw. Foto: aangeleverd