Tribute voor overleden zangeres bijna uitverkocht

Aan het muzikale eerbetoon aan de overleden zangeres Natascha Klobedanz, komende zaterdag in het Thalia Theater, werken meer dan dertig muzikanten mee. Het wordt een vol programma dat direct om 20.00 uur begint en even na middernacht zijn finale kent waarbij iedereen op het podium staat. Er is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar via www.fullcount.nl.

Bij binnenkomst in het Thaliatheater speelt het semi-akoestische kwartet Drie Vierkante Meter in de foyer. Rond kwart voor negen start in de zaal het voorprogramma: een gelegenheidsband onder leiding van Thijs Huijbens, waaraan tien muzikanten hun medewerking verlenen.

Om half tien begint Full Count aan zijn eerste van twee uitgebreide sets, waarbij diverse zangers, gitaristen en blazers het podium betreden die in de afgelopen elf jaar wel eens met de band en Natascha hebben gespeeld.

Niet alleen alle muzikanten, ook het Thaliatheater, het geluidsbedrijf, Korf catering en andere leveranciers werken vrijwel belangeloos mee om de opbrengst van de avond zoveel mogelijk ten goede te laten komen aan de spaarrekening voor het achtjarige dochtertje van Natascha.

Bij de entree staat een bus voor extra donaties, die ook kunnen worden overgemaakt aan NL74 INGB 0009 6738 56 (t.a.v. GJA Huijbens i.z. Natascha). Er is nog een beperkt aantal toegangskaarten à 7,50 euro te koop via www.fullcount.nl en www.thaliatheater.nl

De deelnemende muzikanten zijn Mark Sassen, André Berger, Rob Versteege, Christiaan de Bouter, Thijs Huijbens, Willem Abelen, Arthur Alphenaar, Boaz van Willigenburg, Noach Meged, Koen van der Wel, Eline Schmidt, Carolien Goeman, Celeste Villar, Bart Gerrits, Nancy Zandbergen, Maurice Busby, Edwin Duineveld, René Zaal, Ineke Wentink, André Berger, Jaap Oudendijk, Gert-Jan Zwanenburg, Joanna Bridge, Edwin van Vliet, Christiaan de Bouter, Fred Witteman, Mees Witteman, Jasper Swank, Jolanda Zwanenburg, Marja Berger, Peter Oudendijk en Gertjan Huijbens. (foto: aangeleverd)