Toneelgroep De Veste

Toneelgroep De Veste speelt komisch blijspel ‘Parels voor de Haaien’

Velserbroek – Toneelgroep De Veste speelt zaterdag 23 en zondag 24 maart ‘Parels voor de Haaien’ in Het Polderhuis. Het komische blijspel is geschreven door Ton Duijnhoven en geregisseerd door Martijn Feenstra

We gaan terug naar de jaren 70. Een bonte verzameling passagiers maakt een luxe reisje op een cruiseschip. Eerste klas uiteraard! Kan iedereen trouwens zo’n duur verblijf in de eerste klas wel betalen? En is iedereen wel wie hij zegt te zijn? Wat bijvoorbeeld te denken van die ‘gewone’ Fien en die ‘chique’ Flora… En dan heb je meneer Antoine, met een vaag Frans verleden en belangstelling voor juwelen. Ook duikt er te pas en te onpas een geheimzinnige schooljuffrouw op. Een prijswinnares of…? En wat gebeurt daar nou… we zitten toch niet op ‘The Love Boat’?

Arme purser; zij moet alle zeilen bijzetten om ervoor te zorgen dat niet alles en iedereen naar de haaien gaat. Maar of dat lukt…?

Geen last van zeeziekte? Kom dan kijken naar dit komische blijspel gespeeld door toneelgroep de Veste op zaterdag 23 maart om 20.00 uur of zondag 24 maart om 14.00 uur in Het Polderhuis op het Vestingplein in Velserbroek. Prijs: volwassenen € 10,-, kinderen tot 16 jaar € 5,-. Reserveren: www.toneelgroepdeveste.nl of tel. 06-37577195 (bij geen gehoor, spreek naam en telefoonnummer in)