Tiende editie Festival Perron Zee

IJmuiden– Op 30 juni vindt voor de tiende keer het Shanty festival Perron Zee plaats. Dit ook deze keer weer op het terras van Grand Café Kruiten op Havenkade 1 in IJmuiden.

De afgelopen 10 jaar hebben veel bekende en minder bekende koren het podium bij restaurant Perron Zee betreden. En ieder jaar met succes en veel plezier opgetreden. Het organiserend koor, De Raddraaiers uit IJmuiden heeft het elke keer weer gratis toegankelijk weten te houden, mede dankzij de uitbater van Perron Zee. Dit kleinschalige festival heeft veel landelijke bekendheid gekregen door zijn gemoedelijke karakter.

Dit jaar zijn het piratenkoor De Vliegende Hollander uit Emmeloord en Shantykoor Albatros uit Rotterdam samen met de Raddraaiers uit IJmuiden verantwoordelijk voor een gezellige middag. Een zeer gevarieerd programma wordt u gratis voorgeschoteld. De drie koren zullen elkaar afwisselen.

Vorig jaar heeft het koor haar 20-jarig jubileum gevierd, en dit jaar de 10e keer Festival Perron Zee. Daarom is er voor iedere klant een verrassing.  De aanvang is half een. (foto: aangeleverd)