Telstar selectie gepresenteerd op open dag

Telstar niet verder met trainer Michel Vonk

Telstar neemt na dit seizoen afscheid van trainer Michel Vonk. Aan het besluit gingen weken van ‘intensieve gesprekken’ vooraf.

‘De slotsom is dat de samenwerking aan het eind van dit seizoen gaat eindigen’, schrijft de club op de website. ‘Samen trekken we de conclusie dat er de afgelopen drie seizoenen enorme stappen zijn gemaakt. Dit zowel organisatorisch als financieel economisch. De technische organisatie staat als een huis en er is een voor onze club weergaloos transferresultaat geboekt. Spelers zijn beter geworden en het vertoonde spel, hoewel wisselvallig, is goed tot zeer goed te noemen.’

Algemeen directeur Pieter de Waard: ,,Met Michel vertrekt de meest allround hoofdtrainer en technisch manager die ik bij de club mee heb gemaakt. De Witte Leeuwen vonden in hem een vakman en we leerden een hoop van elkaar. Hij verdient meer sportief geluk en een nog betere club dan Telstar.”

Michel Vonk is dankbaar voor de kans die zij hem hebben gegeven. ,,Ik ben trots op hetgeen ik de afgelopen 3 jaar bij deze club heb neer kunnen zetten.”

De club hoopt op korte termijn een waardige opvolger aan te kunnen stellen. (foto: Ron Pichel)