Swingend centrumoverleg OC Zeestroom

Regio – Bij ontmoetingscentrum Zeestroom in IJmuiden heeft en afgelopen vrijdag een heel bijzonder centrumoverleg gehad.

Vier keer per jaar houden ze zo’n centrumoverleg; dan komen ze samen met hun deelnemers en hun mantelzorgers. Het thema van deze middag was bewegen en na wat informatie over het belang van bewegen als je ouder wordt, hebben ze met elkaar het één en ander ook goed in praktijk gebracht.  Bianca Basjes van “Lets twist again” hielp daarbij. Zij nam de aanwezigen met herinneringen en muziek mee naar de tijd dat ze nog dansles hadden. De twist, Engelse wals, linedance, stoeldans, chachacha; alles kwam voorbij en niets was te gek! Ook verzoekjes konden gedraaid worden. Uiteindelijk stond iedereen op de dansvloer.

Ontmoetingscentrum Zeestroom is een plek waar mensen met een haperend brein vijf dagen in de week welkom zijn. Ze doen vele activiteiten, ze lunchen ook met elkaar en richten zich vooral op wat de deelnemers nog wél kunnen. 

Nieuwsgierig naar deze club aan het Zeewijkplein 262 in IJmuiden? Kom gerust eens langs voor informatie en een kopje koffie óf bel met 023-8910503. (foto: aangeleverd)