Summer Vibes in centrum IJmuiden

IJmuiden – Op zaterdag 6 juli organiseert de BIZ IJmuiden Centrum (de ondernemersvereniging) voor de tweede keer Summer Vibes. Het centrum van IJmuiden, van Plein 1945 tot en met Marktplein, zal die dag omgetoverd worden tot een gezellige zomerse braderie, met activiteiten voor jong en oud. 

Het is de tweede editie van Summer Vibes. Vorig jaar werd het event voor het eerst georganiseerd. Toen werd de dag afgesloten met een spetterend optreden van Fred van Leer. Dit jaar wordt voortgeborduurd op de formule van vorig jaar, met opnieuw optredens en een gezellige markt. De activiteiten vinden plaats van Plein 1945, via de Lange Nieuwstraat, tot en met Marktplein. 

Op Plein 1945, op het grote podium, treden verschillende dansscholen en verenigingen op. Het evenement wordt hier einde dag ook afgesloten met een optreden van niemand minder dan Tim Douwsma. Hij zal zijn nieuwste liedjes ten gehore brengen én aansluitend kan het publiek met hem op de foto. Bij het podium zal een groot en gezellig terras worden gecreëerd. 

Het Marktplein wordt omgetoverd tot het kids-plein, waar kan worden gedanst en gespeeld. Hier vind je allerlei activiteiten en (Oud-Hollandse) spellen, het springkussen ontbreekt uiteraard ook niet. 

In het hele centrum kan er lekker geslenterd worden over de markt. De ondernemers hebben speciale acties en aanbiedingen in hun zaak of hun kraam. De perfecte plek om nog een leuke zomer-outfit te scoren, de laatste vakantie-shoppings te doen of gewoon te genieten van een hapje en drankje met je vrienden of familie. 

Summer Vibes wordt een dag vol fun en beleving, voor jong en oud. Een mooie start van de zomer en een voorproefje op de zomervakantie. 

Summer Vibes vindt plaats in Ijmuiden Centrum op zaterdag 6 juli van 12.00 tot 16.00 uur (markt vanaf 10.00 uur). (foto: aangeleverd)