Spannende halloweentocht voor kinderen Partou

Ieder jaar organiseert Partou BSO Heerenduinweg 6a een Halloweenfeest. De kinderen van BSO Heerenduinweg 6a en 45 doen hier aan mee. Het thema van dit jaar was ‘Harteloze zombies’.

Drie weken van te voren werden de kinderen al voorbereid door middel van drie filmpjes. De spanning zat er hierdoor al goed in bij de kinderen. Ze kregen te zien dat er een zombie hart gestolen werd in het Pieter Vermeulen museum.

In verschillende musea werden alle zombie harten gestolen. De taak van de kinderen was om alle zombie harten terug te vinden voordat de zombies ze gevonden hadden.

Vrijdagavond 2 november was het dan zover. Om 19:00 uur waren alle kinderen binnen en werden ze verwelkomd door enge griezels. De tocht kon beginnen. Ze konden vooraf doorgeven of ze het spannend wilde of niet spannend. Wat voor de kinderen erg prettig was.

Tien griezelige posten stonden klaar om iedereen die mee deed een gave en een (beetje) enge tocht te bezorgen.

De politie kwam zelfs langs om de zombies in de gaten te houden en de wethouder van onderwijs Marianne Steijn heeft voor de kinderen een filmpje gemaakt ter afsluiting. Dit maakte het verhaal helemaal compleet.

Dankzij de betrokkenheid van collega’s, (hulp)ouders en de kinderen is het ook dit jaar weer een geslaagd feest geworden. (foto: aangeleverd)