Pinksterjaarmarkt op Duin en Kruidberg

Santpoort – Op tweede Pinksterdag, maandag 10 juni, organiseert Landgoed Duin & Kruidberg de bekende en altijd gezellige jaarmarkt. Dit jaar staat in het teken van ‘10 jaar Pinksterjaarmarkt’. 

Met een grote diversiteit aan kramen waaronder kleding, culinaire verrassingen, sieraden en accessoires, belooft het ook dit jaar weer een onvergetelijke en vermakelijke dag te worden. Uiteraard is er voor jong en oud van alles te beleven! Er is muziek, een springkussen en verschillende activiteiten voor kinderen. Vanzelfsprekend geeft men dit jaar ook weer historische rondleidingen in het Landhuis.

De Pinksterjaarmarkt vindt zoals gebruikelijk plaats in de Engelse tuin van het Landgoed. Vanaf 11.00 uur is iedereen samen met familie en vrienden van harte welkom. Uiteraard is de toegang gratis. Men kan de hele middag genieten van de muziek, hapjes, drankjes en rondstruinen over de markt. De organisatie verzoekt iedereen om op de fiets naar het Landgoed te komen. Parkeerplaatsen zijn schaars en het parkeren is tegen betaling. De jaarmarkt eindigt rond de klok van 17.00 uur.

Over Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg ligt in Santpoort-Noord en is van origine het grootste woonhuis van Nederland. In het landgoed zijn nu een viersterrenhotel, congrescentrum, Michelinster-restaurant De Vrienden van Jacob en Brasserie & Loungebar DenK gevestigd. Het hotel biedt 75 kamers, vijf authentieke stijlkamers en tien moderne conferentiezalen. Sinds 1961 is het landgoed eigendom van ABN AMRO, destijds de Nederlandsche Handel Maatschappij. Sinds 2002 is het opengesteld voor publiek.  (foto: aangeleverd)