Oproep: 50-jarige maakt kans op een mooi cadeaupakket

PARTNERBIJDRAGE

VelsenEen 50-jarige in de familie- of vriendenkring? En voor hem of haar ondanks corona geen groot maar een origineel ‘feestje’ georganiseerd? Stuur een foto en verhaaltje naar redactie@jutter.nl en maak kans op een leuk cadeaupakket voor de jarige beschikbaar gesteld door Christina Broesder van de Kadogalerie.

Juist in deze moeilijke tijd is een extra blijk van waardering natuurlijk zeer welkom. Want al kunnen we verjaardagen en jubilea momenteel niet vieren, een cadeau geven kan natuurlijk nog steeds. Door het rechtstreeks bij de ontvanger thuis te laten bezorgen, hoef je er bovendien zelf de deur niet voor uit. De in Santpoort wonende Christina Broesder is gespecialiseerd in het zoeken naar originele, niet-alledaagse cadeautjes. In haar winkel Kadogalerie vind je altijd iets leuks voor elke gelegenheid.

Twaalf jaar geleden startte Christina Broesder haar bedrijf vanuit haar eigen woning, terwijl ze haar parttime administratieve baan in loondienst gewoon behield. Die baan heeft ze intussen vaarwel gezegd. Tegenwoordig drijft ze haar bedrijf vanuit een pand in de Haarlemse Waarderpolder. In de raaksHalle aan de Drossestraat 2 te Haarlem is een deel van het assortiment te vinden, want hier huurt Christina een deel van het winkeloppervlak. Samen met een groep andere ondernemers maakt ze gebruik van het store in storeconcept. Wie het complete assortiment wil bekijken, kan op kadogalerie.nl terecht. Toen Christina aan haar winkelavontuur begon, was de markt totaal anders. Ze vertelt: ,,Destijds had ik nog geen artikelen op voorraad. Als er een bestelling binnenkwam, ging ik de artikelen pas zelf bestellen. Dat zou nu niet meer kunnen. De mensen willen alles nu snel in huis hebben.’’ Ze levert de goederen dus nu uit eigen voorraad, binnen één of twee werkdagen is de bestelling dan bij de klant in huis.

Vrijwel iedereen vindt het leuk om een cadeau te geven of te ontvangen. Het vinden van een origineel cadeau is echter vaak een hele opgave. De grote winkelketens bieden vaak allemaal hetzelfde aan en als je dan eens creatief uit de hoek wilt komen, zul je een andere bron moeten aanboren. Kadogalerie biedt in dat geval uitkomst. Het assortiment is zeer veelomvattend. Naast bijzondere geschenken, zoals bijzondere wijnfleshouders, schootkussens met leuke designs, diverse modelauto’s en nog veel meer aparte zaken, zijn er ook compleet samengestelde pakketten in diverse thema’s. Niet alleen voor Abraham of Sarah, maar ook in thema’s als ‘golfsport’ of ‘koffieleut’. Uiteraard wordt de pakbon niet meegestuurd als het cadeau rechtstreeks naar de ontvanger wordt verzonden. Zo blijft de inhoud tot het laatste moment een verrassing. In plaats daarvan heeft de afzender de mogelijkheid om een kaartje met een persoonlijke boodschap te laten bijvoegen. 

Meer weten? Ga naar kadogalerie.nl en bekijk het gehele assortiment.

Win een pakket

Omdat veel mensen dit jaar Abraham of Sarah zien en dat heuglijke feit niet groots kunnen vieren, mag deze krant twee cadeaupakketten van Kadogalerie weggeven. Het betreft eenmaal het pakket ‘Sarah, wat een kanjer’ en eenmaal het pakket ‘Abraham sportieveling’. Vertel hoe de jarige dit feestje op een alternatieve manier heeft gevierd en stuur een foto naar redactie@jutter.nl en wie weet…. krijgt hij of zij dit pakket thuisgestuurd.