Nieuwjaarsconcert IJmuider Harmonie

Op zondag 13 januari zal muziekvereniging IJmuider Harmonie traditioneel het nieuwjaar inluiden. Dit maal met twee orkesten. Seabreeze Bigband en het IJHmusementsorkest dat onder leiding staat van de nieuwe dirigent Elivera van Sloten. 

Bigband-jazz van de bovenste plank, daar draait het om in het 2e deel van het nieuwjaarsconcert bij de Seabreeze Big Band. Zeventien gedreven muzikanten, en een fantastische zangeres. Optredens van de Seabreeze Bigband zijn altijd energiek en origineel en maken ook dit nieuwjaarsconcert als afsluiting tot een geweldig muzikaal nieuwjaars feestje. De bigband staat onder leiding van niemand minder dan componist/arrangeur/dirigent Sebastian Ohm.

Wij heten u van harte welkom om deze twee prachtige onderdelen van de IJmuider harmonie te komen bezoeken 13 januari. De zaal gáát open om 11.30 uur. Wees er snel bij, want vol is helaas ook vol. ook de vereniging heeft zich aan regels te houden. Aan het einde van dit concert zal buiten de deur een kleine collecte worden gehouden, om de kosten enigszins te kunnen opvangen voor de vereniging. (foto: aangeleverd)