Milka zwemt stuk mee met Maarten van der Weijden

IJmuiden – Vrijdag 21 juni zal Maarten van der Weijden in Leeuwarden het water in gaan om te beginnen aan zijn tweede 11stedenzwemtocht. Zaterdag 22 juni hoopt Milka de Waart in Stavoren, samen met andere deelnemers, 2 kilometer met hem mee te zwemmen om zo veel mogelijk geld op te halen voor zijn foundation ten behoeve van kankeronderzoek.

Vorig jaar dacht Milka in Hindeloopen en Leeuwarden deel te kunnen nemen. De zogenaamde ‘poepbacterie’ strooide echter roet in het eten voor de meezwemmers. Dit jaar krijgt Milka een nieuwe kans die zij zeker wil gaan benutten.

Om zoveel mogelijk geld hiervoor op te halen heeft zij, evenals vorig jaar, veel voor dit doel beschikbaar gestelde boeken (dit keer ook DVD’s) in de verkoop voor kleine prijsjes. Deze boeken zullen geregeld bij haar in de voortuin op de Wijk aan Zeeërweg 190 te koop staan. Het streven is het aanbod regelmatig te wisselen.

Vorig jaar heeft Milka door haar boekenverkoop een bedrag van € 727,- op kunnen halen en daarvan € 500,- cash aan Maarten zelf kunnen overhandigen.

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod of wilt u gewoon geld doneren; op haar eigen facebookpagina, Milka de Waart, is zij te volgen. Op “Prikbord IJmuiden” zal ze met regelmaat advertenties plaatsen.

Vragen voor Milka? Haar telefoonnummer is 06-51194839. (foto: aangeleverd)