Maak kans op kaarten voor The New Houdini

Na zijn recente internationale successen en vele tienduizenden bezoekers in Nederland van zijn show The New Houdini, opent Hans Klok 9 en 10 oktober op magische wijze het feestseizoen van Stadsschouwburg Velsen.

The New Houdini was al eerder in IJmuiden te zien, maar tijdens de nieuwe tournee zorgt Hans Klok voor nieuwe illusies, die veel stof tot gesprek zullen opleveren. Ook zijn weer circusacts van wereldniveau uitgenodigd. De sexy Diva’s of Magic en The Houdini Dancers kunnen uiteraard niet ontbreken in deze grootste illusieshow ter wereld! In Monte Carlo, maar ook in Londen, Parijs, Berlijn en Las Vegas waren bezoekers niet alleen onder de indruk van de illusies en stunts van Hans Klok, maar ook van zijn snelheid die hem de titel ’s wereld snelste illusionist opleverde. Hans Klok wordt geroemd om zijn passie en zijn charisma die je niet alleen blijven verbazen maar waardoor je ook van hem gaat en blijft houden. Reserveren kan via www.stadsschouwburgvelsen.nl of door te bellen met 0255-515789.

Kans maken op vrijkaarten voor de voorstelling van donderdag 9 oktober in de Stadsschouwburg Velsen? Stuur dan voor 25 september een mail met uw contactgegevens naar mandy@stardustbv.nl onder vermelding van Hans Klok in IJmuiden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.