Lezerspost: zwembad ’s morgens gesloten

Ten einde raad richt ik mij maar eens tot de krant. Meerdere mails naar de gemeente gestuurd, maar helaas tot op heden geen antwoord ontvangen. Mijn vraag is: waarom kan ik ‘s morgens niet meer met mijn kleinkinderen zwemmen? Het recreatiebad en het warme bad zijn ‘s morgens gesloten, waardoor ik uit moet wijken naar de Waterrakkers in Heemskerk. Onbegrijpelijk vind ik het! Waarom worden kinderen buitengesloten, terwijl er wel banen zwemmen is voor volwassen? Mijn hoop was dat per 1 oktober het rooster ging veranderen, maar nee hoor er gebeurt niets. Voor 1 oktober konden volwassenen binnen en buiten banen zwemmen, terwijl er voor de kinderen niets was.

Niemand wil mij hier antwoord op geven, waarom kunnen de kleintjes niet zwemmen? Het warme bad is alleen op vrijdagmiddag open om 13.00 uur, maar dan slapen ze. Ik hoop dat er iemand op staat en eens goed gaat nadenken over deze situatie. Een prachtig zwembad staat daar nutteloos te staan!!!

Jolanda van Hooff