Kunstencentrum voor één dag grootste atelier

‘Een nieuwe lente en een nieuw geluid’ Het is misschien wel de bekendste beginregel uit de Nederlandse poëzie, de eerste regel van het lange gedicht Mei van Herman Gorter. Ook vanuit het Kunstencentrum Velsen klinken in de lente nieuwe geluiden.

Op zondag 31 mei presenteert afdeling Ateliers voor het eerst een Zomerexpositie. Geïnteresseerden zijn van 13.00 tot 16.00 uur van harte welkom in het gebouw aan de Troelstraweg 20. De toegang is gratis. De dansafdeling DanceWorks danst van 18 tot en met 20 juni een swingende eindejaarsvoorstelling in de Stadsschouwburg Velsen, de afdeling Theater presenteert zich op zondag 7 juni in het Witte Theater en de afdeling Muziek organiseert in eigen huis een reeks maandelijkse voorspeelavonden. De afdeling Ateliers gaat aan deze toonmomenten een nieuwe traditie toevoegen: de Zomerexpositie.

Op zondag 31 mei neemt de afdeling voor één dag het hele Kunstencentrum over. In het hele gebouw kun je genieten van de mooiste werken die de cursisten het afgelopen jaar gemaakt hebben. Locatie: Kunstencentrum Velsen, P.J. Troelstraweg 20 1971 HL IJmuiden.Zie ook www.kunstencentrumvelsen.nl of tel. 0255- 510684.