IJmuider Harmonie start met Leerorkest

IJmuiden – Wil je graag een instrument leren bespelen volgens een Amerikaanse highschoolmethode en ben je tussen de 9 en 16 jaar? Kom zondag maar de open dag van de IJmuider Harmonie en kom alles te weten over het nieuwe leerorkest!

Op 18 september begint de IJmuider Harmonie met een Leerorkest. Hierin leer je met elkaar op een leuke manier muziek maken. Na kennismaking met diverse instrumenten kun je kiezen voor een eigen instrument. Dat kan zijn een dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone of bariton. Vanaf les 1 leer je noten lezen en spelen in orkestverband. Het Leerorkest staat onder leiding van de professionele muziekdocent Monique van der Heijde.

Monique verzorgt zondag van 10.30 tot 12.30 uur een introductie over het Leerorkest. Ook worden door diverse leden demonstraties gegeven met de verschillende instrumenten. Er is gelegenheid om instrumenten in handen te houden en erop te blazen. Krijg je er nu al zin in? Meld je dan aan via hoofdbestuur@ijmuiderharmonie.nl of 06 11288950 en kom naar de open dag. Je vindt de IJmuider Harmonie naast het Telstar voetbalstadion, aan het begin van het fietspad tegenover het benzinestation Total aan de Minister van Houtenlaan. (Foto: aangeleverd)