Hippisch Centrum Velsen genomineerd voor prestigieuze prijs

Hippisch Centrum Velsen is genomineerd voor de titel Hippische Ondernemer van het jaar 2017. Een grote eer, want dat betekent dat de Velsense onderneming zich positief heeft onderscheiden in de paardensector.  

,,Hippisch Centrum Velsen is een mooi FNRS-manegebedrijf dat gerund wordt door een enthousiaste familie”, aldus het juryrapport. ,,De prachtige locatie in Velsen-Zuid, te midden van een bosgebied, biedt de klanten van Marcel en Joséfa Pielanen en hun kinderen unieke mogelijkheden. De veelzijdigheid in het activiteitenaanbod, waarbij jeugdstimulatie op innovatieve wijze bewerkstelligd wordt, toont veel gedrevenheid en creativiteit van deze ondernemers.”

De verkiezing van de Hippische Ondernemer is een jaarlijkse gebeurtenis. De drie finalisten aan de eindronde worden in het zonnetje gezet op het drukbezochte Ondernemerscongres dat op vrijdag 8 september tijdens Horse Event in Ermelo plaatsvindt. Van deze drie bedrijven wordt onder meer een professionele promotiefilm gemaakt die tijdens het congres getoond wordt.  Tijdens het congres wordt de publieksprijs en de winnaar van de titel Hippische Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt.

Marcel en Joséfa Pielanen, hun dochters Romy en Nikki en de medewerkers zijn enorm trots op de nominatie. Eind dit jaar bestaat Hippisch Centrum Velsen 30 jaar. ,,Hippische Ondernemer 2017 worden zou een mooie bekroning zijn”, aldus Joséfa Pielanen.