Hans Klok neemt Java eiland in Amsterdam over

Velsen/Amsterdam – Hans Klok komt met zijn theatertent naar Amsterdam. Van 3 tot en met 12 september wordt zijn reizende show ‘Hans Klok & Friends’ opgebouwd op het Java eiland. De kaartverkoop voor de voorstellingen in de hoofdstad is begonnen. De belangstelling voor de show is nu al immens.

Het is de eerste grote show van Hans Klok na de corona crisis. De Velsense illusionist is na zijn avontuur in Las Vegas nu terug in Nederland en in de zomervakantie begonnen met een grote tournee. Eerder werden al onder meer Utrecht en Zaandam bezocht. Nu is Amsterdam aan de beurt. Op het Java eiland wordt een immense theatertent opgebouwd die voorzien is van luxe kuipstoelen en de nieuwste licht- en geluidseffecten. Het is de setting voor een zinderende show die draait om alles wat Hans beroemd heeft gemaakt. Razendsnelle illusies en veel flair. Samen met zijn showgirls presenteert de illusionist zijn mooiste en grootste tricks aan het Amsterdamse publiek. De show wordt aangevuld met comedy en een aantal gastartiesten die exclusief voor deze productie naar Nederland zijn gehaald. Onder meer uit Brazilië. Uit dit Zuid-Amerikaanse land komen vijf artiesten die op crossmotoren door een grote metalen globe racen. Een ware thriller waarnaar het publiek met ingehouden adem kijkt. Daarnaast zijn er stunts aan een trapeze en een spectaculaire act op eenwielers. Het gaat stuk voor stuk om acts die Hans de afgelopen jaren tegenkwam in het internationale entertainment cirquit en nu heeft benaderd voor de tournee van ‘Hans Klok & Friends’. 

De show is van 3 tot en met 12 september te zien op het Java eiland in Amsterdam en de beschikbaarheid is – als gevolg van de Corona regels – beperkt. Snel reserveren is dus raadzaam.

Foto: Het is de eerste grote show van de illusionist na de corona crisis. Foto: aangeleverd