Grootste Beach Soccer toernooi van Nederland op strand IJmuiden

IJmuiden – Zaterdag 13 juli zal voor de 5e keer het 24 ICE Beach Soccer toernooi plaatsvinden op het strand van IJmuiden. Het toernooi is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Beach Soccer toernooi van Nederland met 50 regionale teams. Gedurende het toernooi strijden zowel mannen als vrouwenteams in een afzonderlijke competitie om de felbegeerde 24 ICE Beach Soccer Cup. De locatie van het toernooi is dit jaar bij het nieuwe strandpaviljoen Zan Diego Beach in IJmuiden aan Zee.

Tijdens de 24 ICE Beach Soccer Cup zullen officiële beach soccer regels gehanteerd worden en zullen de wedstrijden onder leiding staan van officiële beach soccer scheidsrechters. De wedstrijden worden gespeeld op 6 velden met teams van 5 tegen 5 en vanzelfsprekend op blote voeten.

Al weken geleden zat het toernooi helemaal vol, dus het beloofd zaterdag een gezellige dag te worden. Na afloop van het toernooi zullen artiesten Tom Haver en Danilo en DJ’s Sheila Hill en Mitchel Ris zorgen voor een groot feest op het terras van Strandpaviljoen Zan Diego.

Het toernooi zal starten om 10.30 met de eerste poule wedstrijden. Om 15.45 zal de finale van de dames gespeeld worden en de heren finale is om 16.30. Het feest zal aansluitend zijn tot 23.00 uur. Het toernooi en het aansluitende feest is gratis toegankelijk voor bezoekers. (foto: aangeleverd)