Groeneveen Winter Open

Santpoort-Noord – Ze zijn er helemaal klaar voor op deze Santpoortse tennisbaan. Sinds november kan er  bij LTC Groeneveen zowel in de zomer als in de winter worden getennist. Dus waarom dan geen Winter Open organiseren? Deze wordt gehouden van 25 februari tot en met 3 maart. Schrijf je in en ervaar onze allweather banen van een ultieme speelkwaliteit. 

Toernooileidster Carla Alkemade: ,,Onze eigen leden zijn dolenthousiast. De toplaag is gravel. De ondergrond is zo aangelegd, dat de banen nooit blank staan en lijnen ongevoelig voor vorst zijn. Behalve deze technische voordelen, blijken na de renovatie ook de tennisprestaties beter. Het was enkel nog een kwestie van een sponsor zoeken. En dat is gelukt! Dankzij het Santpoortse bedrijf De Pieters & Partners voor financieel en juridisch advies kunnen we dit dubbeltoernooi organiseren. Met de gastvrijheid, die de spelers van het WADO Open gewend, zullen we ook bij het Groeneveen Winter Open ons uiterste best doen om de spelers het naar de zin te maken”. 

Bij de indeling wordt uitgegaan van actuele rating. Verder wordt er gespeeld in poules, dus sowieso meerdere wedstrijden. Iedereen met een speelsterkte van 2 tot en met 9 kan inschrijven op www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op 15 februari om 20.00 uur. De kosten zijn 11 euro per persoon per onderdeel. (Herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel)

Afgelopen zomer zijn bij LTC Groeneveen ook twee padelbanen aangelegd. Meer informatie: www.ltcgroeneveen.nl. (foto: aangeleverd)