Gouden Veer voor voorzitter Wim Polman

Tijdens de kerstreceptie van Stichting Welzijn Velsen heeft directeur Allart van Deventer de Gouden Veer van Gehandicapten Raad Velsen (GBV) uitgereikt aan voorzitter Wim Polman van GBV. Per 1 januari 2015 heeft Gehandicapten Beraad Velsen zichzelf opgeheven.

,,Het Gehandicapten Beraad Velsen heeft 20 jaar gestaan voor het opkomen voor de belangen van mensen met lichamelijke, verstandelijke of psychische beperkingen’’, aldus Van Deventer. ,,Meerdere malen heeft het GBV aan verschillende organisaties en personen een Gouden Veer voor hun verdiensten uitgereikt. De laatste Gouden Veer 1994-2014 word nu door Stichting Welzijn Velsen uitgereikt aan Wim Polman voor zijn gehele oeuvre van 1994 tot 2014. 20 jaar was Wim Polman de rots in de branding en het baken dat het beleid langs de juiste koers probeerde te loodsen.”

Van Deventer: ,,Velsen mag trots zijn op Wim Polman die als vrijwilliger op uitermate deskundige wijze het GBV het gezicht heeft gegeven en steeds weer de aandacht voor mensen met beperkingen op de agenda wist te krijgen. Hulde!’’