Ruine van Brederode

Gezocht: vrijwilligers voor Ruïne Bewoond

De Ruïne van Brederode groeit, de Ruïne bloeit. Dus is men op zoek naar bijzondere vrijwilligers die willen helpen de Ruïne verder te laten groeien. Men zoekt vrijwilligers die één keer per maand in het weekend, zaterdag en/of zondag, als levende historische personages de Ruïne willen bewonen. Je bent dan gastheer/gastvrouw en begeeft je onder de bezoekers voor een praatje en een daadje.

Heb je een ambacht, hou je van tuinieren, handwerken of heb je een ander idee? Laat het weten. Ook willen ze voor het eerst gaan werken met jeugd voor de kleine horeca. Ben je tussen de 13 en 17 jaar en heb je hart voor deze prachtige locatie? Verdien dan op de Ruïne een extra zakcent bij! Tot slot kan men altijd extra vrijwilligers gebruiken. Op dit moment vooral gastheren en -vrouwen voor het weekend. 

In het weekend is de ruïne geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Interesse? Stuur een mail naar: info@ruinevanbrederode.nl of bel naar beheerder Rob Kortekaas: 06-23169 607. Zie ook www.ruinevanbrederode.nl. (foto: aangeleverd)