Gezelligheid voert de boventoon op 50plus tennistoernooi

Voor de negentiende keer werd afgelopen week het open 50plustoernooi van tennisclub De Heerenduinen georganiseerd. Voor het derde achtereenvolgende jaar was Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs hoofdsponsor van dit toernooi.

Er waren weer meer dan 100 sportieve deelnemers. Mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers werd het een geslaagd toernooi. Zij zorgden voor de organisatie, kassa- en bardiensten, het bijhouden van de standen en de heerlijke hapjes na afloop van de wedstrijden. Ook de groundsman speelde een belangrijke rol.

Ondanks de harde wind (windkracht 7 en bij vlagen soms zelf 8 of 9) heeft bij de meeste deelnemers het humeur er niet onder geleden. Gezelligheid en sportiviteit voerden de boventoon. Gelukkig regende het de hele week niet tijdens de wedstrijden.

Het toernooi werd, na de prijsuitreiking, door veel deelnemers dansend afgesloten onder muzikale begeleiding van Cock Zwanenburg.

Volgend jaar wordt een bijzondere editie. De Heerenduinen hoopt dan het vierde lustrum van het 50plustoernooi te vieren.