Prijswinaars Zeewijkpassage

Gelukkige prijswinnaars in Zeewijkpassage

In het gloednieuwe winkelcentrum Zeewijk weten ze wel hoe ze hun klanten gelukkig kunnen maken. Met een mooie actie werden maar liefst zeven winnaars heel blij gemaakt.

Meedoen was niet al te moeilijk. Wie vijf kassabonnen van verschillende winkels had verzameld in de periode half tot eind mei, kon al meedoen. Je hoefde de envelop alleen maar in de ton te doen en af te wachten. Alle winkeliers deden mee aan de actie en hadden samen zeven mooie prijzen beschikbaar gesteld.

Eind mei werden zeven enveloppen uit de ton getrokken en beoordeeld op juiste deelname. Daarna werden deze zeven winnaars uitgenodigd om donderdag 31 mei hun prijs in ontvangst te nemen.

Tot op dat moment wist nog niemand wie de hoofdprijzen zouden krijgen. Dat gebeurde in het winkelcentrum. De winnaars trokken zelf een lotnummer dat overeen kwam met een van de prijzen.

De hoofdprijzen waren een fiets en een televisie. De fiets ging naar familie van de Keer, de televisie naar familie Lenting. Het Nespresso-koffieapparaat is voor de familie Muurling. Een tablet naar familie Willemse, de e-reader voor familie Heilig, de familie Ellenbergen mag een weekendje weg en de familie Jongejan won de dinerbon.

Iedereen was erg blij met zijn prijs. ,,En het leuke is dat we in het najaar nog een keer mooie prijzen gaan verloten met deze actie’’, vertelt Nico Wester van Primera. Het blijft dus leuk winkelen in het overdekte winkelcentrum Zeewijk waar het parkeren nog steeds gratis is.

(foto: Dennis Gouda)