Ga als een echte prof naar FC De Rebellen!

Eten in het stadion, met de spelersbus naar het theater en genieten van een voorstelling vol kleedkamerverhalen.

De Stadsschouwburg Velsen en Telstar schotelen de lezers van de Jutter/de Hofgeest op woensdag 11 januari een unieke voetbalavond voor! Wacht niet te lang, want er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het VIP Voetbalarrangement van FC Rebellen.

Marcel Meeuwis, voormalig speler van onder meer Feyenoord, gaat de Nederlandse theaters langs met oud-voetballers die bekend staan om hun rebelse gedrag. In de voorstelling komen anekdotes uit de kleedkamer voorbij, maar worden ook vragen uit de zaal beantwoord.

Naast Marcel Meeuwis beklimmen ook John de Wolf, Glenn Helder en cabaretier Leo Alkemade het podium in Velsen. Zij zorgen samen voor een avondje onvoorspelbaar en hilarisch voetbalentertainment. De presentatie is in handen van voetbalcommentator Koert Westerman.

Lezersaanbieding
Het avondje FC De Rebellen begint om 18.00 uur in het Rabobank IJmond Stadion. Daar staat vanaf 18.30 uur een stamppotbuffet voor je klaar. Om 19.45 uur vertrekt de spelersbus van Telstar, met een kleine omweg, naar de Stadsschouwburg Velsen, waar de voorstelling van FC De Rebellen om 20.15 uur begint. Na afloop ben je van harte tijdens de verlenging in de foyer. Hier is het mogelijk om met de rebellen op de foto te gaan of een boek te laten signeren! Kaarten voor het VIP Voetbalarrangement van FC De Rebellen kosten 37,50 euro (inclusief buffet, rit met spelersbus, voorstelling, pauzedrankje en garderobe). Meer info en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of 0255-515789. Promotiecode: Jutter/Hofgeest.