Feest bij V.V. IJmuiden

Feest bij V.V. IJmuiden

Zaterdag 2 februari stond in het teken van het 92-jarige bestaan van V.V. IJmuiden. De grootste familievereniging in de regio, opgericht op 1 februari 1927, vond dit een reden voor een feestje. En er was nog meer reden voor vreugde. Ook op sportief gebied boekt de voetbalclub veel goede resultaten. Na het eindsignaal van het eerste team tegen koploper V.V. Kagia (2-2) werden diverse teams gehuldigd voor het najaarskampioenschap.

De meisjes 11-1 en 13-1 ontvingen een medaille voor de behaalde resultaten. Met een doelsaldo van  respectievelijk 84 voor – 15 tegen en 60 voor – 10 tegen behaalden zij overtuigend de eerste plaats in de competitie. De jongens 15-1 viel dezelfde eer te beurt: met 9 gewonnen en 1 gelijkspel uit 10 wedstrijden werden ook zij overtuigend kampioen. Na deze ‘officiële’ plechtigheid kon het feest in de kantine pas echt losbarsten. Tot laat in de avond kon jong en oud, vriend of lid met de voetjes van de vloer op de muziek van DJ Kees en genieten van heerlijke broodjes worst. ,,Zoals je ziet is dit tekenend voor deze club, de jeugd en de oude garde gemoedelijk met elkaar in gesprek, dansend en proostend”, aldus één van de enthousiaste feestgangers. ,,Deze club leeft meer dan ooit te voren!” 

Al met al een prima sfeer en reden om volgend jaar, tijdens het 93-jarig bestaan van V.V. IJmuiden, het feestje nog eens dunnetjes over te doen. 

Volgende week zaterdag speelt het vlaggenschip uit bij Overbos in Hoofddorp en de week daarop om 14.30 uur thuis tegen ZSGOWMS uit Amsterdam. Iedereen is welkom.

(foto: aangeleverd)