FCC Wijkeroog zamelt geld in voor nieuwe startheuvel

Fiets Cross Club Wijkeroog in Velsen-Noord gaat een hogere startheuvel bouwen en de fietscrossbaan veranderen. De aanpassingen zijn nodig door wijzigingen in de nieuwste regels van de UCI.

De vergunning voor de aanleg is al afgegeven, maar er nog een probleempje: de nieuwe startheuvel kost ongeveer 80.000 euro. De vereniging is hier al jaren voor aan het sparen en de club heeft onlangs een donatie van Tata Steel ontvangen. Het bestuur en de leden zetten alles op alles om het geld bij elkaar te krijgen.

Tijdens de publieksdagen van de Velsertunnel op 7 en 8 januari voorziet FCC Wijkeroog de bezoekers van een kopje koffie, thee of chocolademelk. Alle opbrengsten worden gebruikt om de bouw van de nieuwe startheuvel mogelijk te maken. Ook is er de mogelijkheid om een extra financiële bijdrage in de donatie-melkbus te stoppen.

Natuurlijk staan de vereniging open voor bedrijven die willen sponsoren. Er zijn voldoende goed zichtbare plaatsen op de baan waar een bedrijfsnaam prima getoond kan worden op een reclamebord of doek.

Zie ook www.fccwijkeroog.nl of mail naar fietscrossclub@fccwijkeroog.nl.