Eindvoorstellingen DanceWorks Velsen

Velsen – De repetities voor de jaarlijkse eindvoorstellingen van DanceWorks Velsen zijn in volle gang. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni staan alle leerlingen weer op het toneel van Stadsschouwburg Velsen. Het hoogtepunt van het dansjaar, waar leerlingen en docenten maandenlang naartoe werken. Zij nemen het publiek ook dit jaar weer mee in een grote diversiteit aan stijlen. Van klassiek tot breakdance en van modern tot Urban, gedanst door peuters tot volwassenen.

Maandenlang wordt er toegewerkt naar deze eindvoorstelling waar de podiumpresentaties tot in de puntjes zijn voorbereid en de combinatie van ‘kwaliteit en plezier’ hoog in het vaandel staat. De Demoteams wonnen al vele prijzen en dansten mee op NK-, EK- en zelfs WK-wedstrijden.

De dansers heten iedereen van harte welkom om te komen kijken naar wat Velsen aan dans te bieden heeft. Kaarten reserveren via de website van de stadsschouwburg www.stadsschouwburgvelsen.nl. of op werkdagen van 12.00 tot 15.00 uur telefonisch en aan de kassa van de schouwburg. De toegangsprijs bedraagt € 15,00 (kinderen t/m 8 jaar € 13,50).

Aanvang avondvoorstellingen: 19.30 uur, matinee: 14.00 uur. Om teleurstellingen te voorkomen raadt men aan om niet te lang te wachten met het kopen van de kaartjes. (foto: aangeleverd)