Eerste Telstar Soccer Camp groot succes

Het eerste Telstar Soccer Camp was een groot succes. In drie dagen tijd kregen kinderen in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar de mogelijkheid om te trainen in het stadion van Telstar als een echte prof.

De kinderen genoten zichtbaar van het gevarieerde programma dat bestond uit een rijk gevuld voetbalprogramma en verschillende animatie-activiteiten. Zo waren er diverse eerste elftalspelers waar de jonge deelnemers al hun vragen aan konden stellen. Bij de oudste groepen geven de spelers juist voetbaltips en kregen alle deelnemers uiteraard een handtekening.

Alle deelnemers ontvangen tijdens de driedaagse eveneens een compleet Telstar Soccer Camps-tenue, kans op mooie prijzen, een deelnemers certificaat, iedere dag een gezonde lunch, tussendoortjes en meerdere malen drinken. De kosten voor een driedaags Telstar Soccer Camp bedragen 135 euro.

Dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 augustus is er overigens wederom een Telstar Soccer Camp. Aanmelden voor de Telstar Soccer Camps kan via www.sctelstar.nl/soccercamps. Hier vindt u alle informatie en het aanmeldformulier. Voor vragen kunt u mailen naar soccercamps@sctelstar.nl.