Dubbelzeskamp niet meer weg te denken uit schoolsportaanbod

Op donderdag 27 en vrijdag 28 december wordt in Sporthal Zeewijk het startschot gegeven van de 45ste Dubbelzeskamp van de gemeente Velsen. Een evenement dat niet meer weg te denken is in het schoolsportaanbod en waaraan leerlingen van alle basisscholen kunnen deelnemen. Er doen 90 teams mee.

De Dubbelzeskamp is een happening voor de schooljeugd met verschillende spelen, waarbij samenwerken, behendigheid en snelheid een grote rolspelen. Dit jaar maken twee uitdagende opblaasbare hindernisbanen onderdeel uitvan de zeskamp. De Dubbelzeskamp is al jaren een traditionele kerstactiviteit.

Op donderdag 27 december gaan de leerlingen van groep 3,4 en 5 de strijd met elkaar aan en op vrijdag 28 december komen de leerlingen van groep 6, 7, en 8 in actie. Op beide dagen is er zowel een ochtend- als een middagprogramma.

De ochtendserie begint om 09.00 uur en eindigt om 12.00 uur, de middagserie begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De organisatie is in handen van de gemeente Velsen (Sportloket Velsen) en SportSupport. (foto: aangeleverd)