Driedubbel genieten bij jarige Meerplaats

William Brands is dit jaar 25 jaar eigenaar van Visrestaurant De Meerplaats. Reden voor een zeer smakelijk feestje dus. En het is nu driedubbel genieten want er is hard gewerkt om het de vele gasten nog meer naar de zin te maken.

In april is het grote restaurantgedeelte drie weken dicht geweest voor een metamorfose. Het gezellige restaurant heeft nu nog steeds die maritieme sfeer, maar is wel opener en lichter geworden. Met mooie zeekleuren, indirecte verlichting aangestuurd door de tijden van de zon en de maan, geluiddempende vloeren en wanden en luxe nieuw meubilair, kun je hier zeer comfortabel genieten van sublieme visgerechten.

Om het 25-jarig jubileum te vieren heeft chefkok Fred Nieswaag speciale maandmenu’s voor de vaste prijs van €25,25 samengesteld. In juni is dat een menu met gebakken Noordzeetong van maar liefst 500 gram, uiteraard met vooraf een amuse en bij de Noordzeetong een compleet garnituur, zoals u van De Meerplaats gewend bent.

Voor trouwe gasten is er nog meer goed nieuws: er komt meer variatie! Om dat te bereiken is de uitgebreide menukaart iets ingekort en zal de kaart elke paar maanden vernieuwd worden. Dat betekent: nog meer seizoensvis als die op zijn best is, want alleen dan krijg je de lekkerste visgerechten op je bord.

Vaste leverancier Jan Molenaar is al 20 jaar met veel succes verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van de vis en schaaldieren bij De Meerplaats. Hij weet als geen ander wat de gasten bij De Meerplaats op prijs stellen. Momenteel zijn het de zeebaars, tonijn en tongetjes die heerlijk smaken, naast de Noordzeetong natuurlijk. Maar er wordt alweer met hoge verwachtingen uitgekeken naar het seizoen van de platvissen, zoals de schol. Die zijn in juli zeker op de kaart terug te vinden.

Ga dus gauw ook eens driedubbel genieten bij De Meerplaats. Ontdek al het moois en lekkers en bel voor een reservering met 0255-510806 of kijk op www.meerplaats.nl.

(foto: aangeleverd)