De Week van de Coöperatie komt eraan

Regio – De Week van de Coöperatie staat weer voor de deur. Volgende week (7 tot en met 11 oktober) organiseert Rabobank IJmond voor het vijfde achtereenvolgende jaar een reeks inspirerende activiteiten voor jong en oud. Dat gebeurt in samenwerking met lokale ondernemers, vrijwilligers en de ledenraad.

,,Tijdens de Week van de Coöperatie willen wij zo veel mogelijk inwoners van de IJmond met elkaar verbinden’’, aldus Jerry Notenboom, directievoorzitter van Rabobank IJmond. ,,Wij willen hiermee laten zien wat de meerwaarde is van een bank met coöperatieve wortels. Het is onze ambitie om bij te dragen aan een krachtige regio waarin men prettig kan wonen, werken en recreëren. Daarom steunen wij impactvolle projecten en organiseren wij de Week van de Coöperatie.’’ Volgens Notenboom is er veel om naar uit te kijken: ,,Uiteraard staan de populairste activiteiten – de ouderwetse gezelligheid voor senioren en de voetbalclinic bij Telstar – dit jaar ook weer op het programma. Nieuw dit jaar is de Rabo ClubSupport Uitreikingsavond; een avond speciaal voor het verenigingsleven in de IJmond waarbij we 50.000 euro aan coöperatief dividend zullen uitreiken.’’

Op maandag 7 oktober vindt deze Rabo ClubSupport Uitreikingsavond plaats in de Stadsschouwburg Velsen. Ruim 140 lokale verenigingen en stichtingen hebben de afgelopen weken campagne gevoerd waarmee ze gezamenlijk 50.000 euro aan coöperatief dividend kunnen verdienen. Leden van Rabobank IJmond hebben tot vrijdag (4 oktober) de kans om hun stemmen uit te brengen op hun favoriete club. De uitreikingsavond wordt gepresenteerd door Second Opinion en de humoristische omlijsting wordt verzorgd door cabaret-duo Arie & Silvester. Ook zal muziekvereniging Soli een optreden verzorgen. Kaarten voor deze uitreikingsavond zijn gratis en elke IJmondiaan is welkom. Via www.rabobank.nl/ijmond zijn nog enkele kaarten beschikbaar. (foto: aangeleverd)